În afară de faptul că am primit diplomă de Best Cook in the World, mai știu și de unde se aprinde aragazul!
Bruschete cu roșii și busuioc.
Proces tehnologic în imagini, cu vorbe puține că suntem între profesioniști, nu?
Roșii cubulețe.
Unt.
Felii de pâine.
Tot felii de pâine dar trase în unt.
Forma finală.
Bune dar prea puține. N-am mai avut nervi pentru o a doua tranșă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Facerea de bine, futere de mamă
E acea perioadă din an când toți vrem să fim mai buni, duduie online-ul de campanii umanitare și strângeri de fonduri pentru cauze care mai ...
-
Sâmbătă după prânz, m-am dus, invitată de niște cunoștințe vechi, la o acțiune organizată de compania NuSkin. M-am urnit cu greu de pe c...
-
Sunt Taz. Ne-am văzut în decembrie și ianuarie aproape zi de zi, după ce m-a călcat mașina și mi-am fracturat lăbuța. Zâna m-a adus într-u...
-
Educația mea academică n-a inclus psihologia. Mi-aduc aminte vag de niște cursuri, dar de foarte scurtă durată și de o așa mică intensi...
Pacat :).
RăspundețiȘtergere