joi, 24 februarie 2011

Ziua 141. AMR 224.


În câteva zile, din punct de vedere calendaristic, va fi primăvară. Știu că nu vă vine să credeți dacă priviți pe fereastră, dar vă promit că săptămâna viitoare, pe vremea aceasta, va fi primăvară!
Eu, zâna de la Hera Atelier, și Ralu, prințesa de la Happy Family, ne vom pregăti să o primim ca voi toți, de altfel: cu mărțișoare. Pe care le vom lucra noi înșine în cadrul workshopului de vineri, 25 februarie, începând cu orele 18 00. Vom picta, vom tăia, vom lipi, vom modela orice ne pică în mână. Noi punem la bătaie materiale diverse, ustensilele și îndemânarea, voi veniți cu buna dispoziție și toată creativitatea de care sunteți capabili. Vom bea ceai și vom ciuguli prăjiturele în timp ce veți crea primul vostru mărțișor handmade. Hmm, de ce nu scap de senzația că ne vom distra de minune? Avem doar 6 locuri disponibile, primul venit, primul servit.

Dor de Lisuca.

2 comentarii:

  1. As fi venit si eu,daca iarna asta nu si-ar fi facut de cap,dar cum Clujul e cam departe sa ma aventurez,ma consolez cu ideea ca oricum nu ar fi iesit nimic din mainile mele,doar v-as fi facut paguba in fursecurile alea delicioase.

    RăspundețiȘtergere

Facerea de bine, futere de mamă

E acea perioadă din an când toți vrem să fim mai buni, duduie online-ul de campanii umanitare și strângeri de fonduri pentru cauze care mai ...