miercuri, 22 decembrie 2010

Ziua 83. AMR 282


Sursa foto: www.cinefan.ro
Fata aceasta frumoasă mi-a rupt sufletul astă seară. A fost one woman show în avanpremiera "Dezgolită" de Miki Peleg-Rothstein. În piesă este vorba despre drama unei fetițe, Mira, abuzată timp de patru ani de tatăl ei vitreg. Cu o mamă clinic și metaforic surdă, fetița va îndura anii de violuri fără să strige, conștientă de faptul că strigătele ei nu ar fi auzite. Victoria Răileanu e atât de credibilă în rolul Mirei încât eu, ca spectator, m-am surprins smotocind nervoasă ciucurii genții, șocată și revoltată de traumele prin care era nevoită să treacă micuța.
Și ar mai fi trebuit să menționez și miniconcertul Nightlosers din Godot la care aveam bilete, dar de la care am plecat înainte de a începe ei să-și acordeze instrumentele. Nici măcar Madonna nu-și permite să întârzie cu o oră și jumătate începerea concertelor doar pentru că nu i-au sosit prietenii care aveau locuri rezervate în primul rând!!! Așadar, băieții de la Nightlosers nu sunt în pericol să le devin fan, își pot vedea liniștiți de arta pe care înțeleg să o practice într-un mod foarte personal :-).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Facerea de bine, futere de mamă

E acea perioadă din an când toți vrem să fim mai buni, duduie online-ul de campanii umanitare și strângeri de fonduri pentru cauze care mai ...