duminică, 24 octombrie 2010

Ziua 24. AMR 341

Cel mai bun lucru pe ziua de azi a fost, categoric, faptul că, în sfârșit, am mâncat. De dimineață m-am trezit cu o foame de lup și i-am dat organismului meu hrana după care tânjea atâta: felii de pâine caldă unsă cu unt și magiun, un pahar de lapte și un bol de fructe. Cafeaua am băut-o în mașină, în compania Lisei, în drum spre Palatul Știrbey unde aveam de schimbat niște etichete
greșite pe mărturiile

lui Petru Teodor căci, sărăcuțul, fusese rebotezat. (În cazul lui am fost modestă, am greșit doar numele. Zilele trecute m-a sunat o mămică să-mi spună că s-a strecurat o greșeală în textul de pe invitația la botez: în loc de "creștină" am scris "cretină"!!! Mi-a crăpat obrazul, puteam greși orice alt cuvânt dar nuuuu, trebuia să mă fac de râs total! :-)
M-am delectat cu decorul creat de Raluca în fosta reședință a Prințului Alb:





și cu decorul creat de toamnă pe aleile conacului.





După amiază l-am scos la plimbare pe Matei. Dom'le, Matei are un tată cu multă imaginație! Tuturor bebelușilor li se spune Gogoșică, Prințulică, Guguloi, Bobiță, Țucurel etc, numai lui Matei i se spune Iosif Vissarionovici, Vladimir Ilici, Osama. :-) Și chiar și Băse, judecând după fotografia aceasta!

Cu mare elan am pornit spre seară la film, "Eat, pray and love". Filmul îți place sau nu, în funcție de starea sufletească pe care o traversezi. Filmarea e bună, culorile sunt fantastice, peisajele sunt de vis, Javier Bardem e un urât frumos, Julia Roberts e bună, happy end. Cine a citit cartea e sfătuit să rămână la acest stadiu. După standardele mele, "Pacientul englez" rămâne unica ecranizare mai reușită decât cartea însăși.

2 comentarii:

  1. imi place fotografia cu catelusul mic intr-o poza atat de mare, e foarte sugestiva. Something small in a big world, asta suntem cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena, suntem mari sau mici, în funcție de cum ne percep unii sau alții. Mie lumea mi se pare uneori un sat mai mare :-) unde toată lumea se cunoaște cu toată lumea.

    RăspundețiȘtergere

Facerea de bine, futere de mamă

E acea perioadă din an când toți vrem să fim mai buni, duduie online-ul de campanii umanitare și strângeri de fonduri pentru cauze care mai ...