marți, 28 februarie 2012

Tazzilla se face mare






Taz a împlinit azi un an de când a apărut la castel și am sărbătorit cu pui la rotisor el și ceai fierbinte eu. Și o palmă la fund tot el pentru că a sărit să muște fotograful.
Acum s-a așezat cu capul pe papucul meu drept și aș vrea să-mi mișc piciorul, însă mi-e prea dragă senzația caldă pe care o am. L-am iertat că a fost obraznic, el nu știe. Încă oftează, se uită umed în ochii mei, mi-a adus mingea doar-doar i-oi zâmbi...

8 comentarii:

  1. Tazucu e delicios. Cand a trecut un an? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Zana, eu am terminat de mult cu nunta dar revin cu mare placere pe blogul tau sa vad ce ai mai lucrat frumos si sa ma binedispun cu pozele si nazdravaniile lui Taz. La multi ani impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Simona. Iaca a trecut, poți să crezi asta? :-))) Uh, câte s-au mai întâmplat de atunci! :-P

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alina. Mă bucur că nu ne-ai abandonat, promitem să nu te dezamăgim și să continuăm să facem drăcii :-))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai, la multi ani, na! I-a trecut lui Taz tristetea si Zanei supararea? Ca io asa v-am lasat cand cu conexiunea proasta:))

    RăspundețiȘtergere
  6. :-)))) Deci vezi că am avut dreptate? Nu mai putem de atâta bine! Taz oricum are o mutră tristă mai tot timpul, iar eu nu pot sta supărată pe el mai mult de 15 minute.

    RăspundețiȘtergere
  7. Prietena mea zie ca are cel mai dragalas catel ever si i l-am aratat pe Taz al tau. :-) La multi, multi ani la castel! Ana S.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Ana Sunt convinsă că prietena ta are cel mai drăgălaș cățel, tot așa cum sunt convinsă că eu am cel mai drăgălaș cățel. Fiecare cioară își vede puiul ca spuma laptelui. :-) Mulțumim de gânduri bune!

    RăspundețiȘtergere

Facerea de bine, futere de mamă

E acea perioadă din an când toți vrem să fim mai buni, duduie online-ul de campanii umanitare și strângeri de fonduri pentru cauze care mai ...