duminică, 15 mai 2011

Ziua 217. AMR 148.

May I introduce King Arthur?
E tot cățel de zână, al Zânei-Care-Mi-Dă-Ochelarii-Ei-De-Soare-Într-o-Zi-Toridă-De-August-Pe-Undeva-Prin-Sudul-Spaniei-Doar-Pentru-Că-Eu-Sunt-Suficient-De-Aiurită-Încât-Să-I-Uit-Pe-Ai-Mei-În-Mașină. Nici acum nu știu dacă eu aș fi procedat la fel...să risc să fac riduri?!?...huh!

Ce credeți că se întâmplă când un ghiavol ca Taz și un puiuț bleg și credul ca Arthur au la dispoziție o curte de vreo 1500 de metri pătrați? Exact, fac drăcii!

Pleacă în expediții prin iarba mai înaltă decât ei,

Experimentează sexul dar nu înțeleg (nici ei, ca mulți al
ții) nimic din el,

Aleg amândoi aceeași jucărie în același moment, pretext pentru a alerga ca niște capre prin florile mamei și

Mănâncă panseluțe, lalele și buxus.

Ne-am distrat de minune, am mâncat pizza, am băut limonadă cu mentă proaspăt culeasă din grădină și ne-am surprins comportându-ne ca niște mame-cloșcă:
Arthur, lasă laleaua! Taz, unde ești? Arthur, n-ai voie! Taz, dă-i drumul! Arthur, nu mânca pământ! Hai la mami să îi dai un pupic! Arthur, nu te băga cu labele în castronul cu apă! Arthur, nu te băga cu capul sub furtun! Arhur, nu mai roade palmierul!
N-ai zice că își ține mama atât de ocupată când îi vezi moaca nevinovată...

Și în încheiere, întrebare de concurs: care din ei stă în brațele zânei?


PS Azi voi porni prima dată televizorul pe săptămâna asta: rulează Plaja la ProTv. Într-o zi voi posta fotografii cu mine pe acea plajă!

10 comentarii:

  1. pe dealurile Granadei...ochelarii! Si acum si mereu, oriunde...prin Sahara, Antarctica, Australia, habar n/am pe unde vom mai calatori impreuna, intotdeauna ochelarii mei(in cazul in care nu/i sparg, pierd etc vor proteja ochisorii zanei mele favorite!!!). In alta ordine de idei, sa stii ca astazi am fost destul de cicalitoare amandoua cu cei mici. uf!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu votez Taz. Da' ce premiu e in joc?:> Ce mi-ar fi placut sa fiu cu voi acolo! Si daca nu-mi spui repede cu ce esti imbracata, ma imbolnavesc si mor. Vrei sa moara mamita?:>
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  3. Super weekend, Zana! Dom' Petrini zice tare bine: cel norocos este la tine in brate!
    Io tot nu ma las, noi unde mergem impreuna???

    RăspundețiȘtergere
  4. @Gena. Ți-am zis că-ți vine bine noua coafură?:-))))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dana. :-) Nu muri, soro, că-ți zic: e o salopetă cu flori, foarte moale, foarte comodă și foarte răcoroasă, numai bună pe caniculă.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Petrini. :-) Frumos răspuns dar nu se califică la premiu.

    RăspundețiȘtergere
  7. @TFA. Las' că nici tu nu ai stat degeaba we ăsta! :-) Nu e nevoie să insiști, atâta timp cât e vorba doar de un w-e, hai unul prelungit, sunt disponibilă!

    RăspundețiȘtergere
  8. Suntem cumva la ,,romanii au talent"??? nu asteptam nici o calificare. daca ti a placut, e suficient...asta era scopul...

    RăspundețiȘtergere
  9. Arthur, zic la intamplare, ca din pozitia aia cam seamana:)
    Ce de zane la tine-n regat! Ce conditii trebuie indeplinite pentru a accede la statutul de zana? Ca de ala de muritor m-am cam saturat. Zanele nu sunt triste niciodata, asa-i?

    RăspundețiȘtergere

Facerea de bine, futere de mamă

E acea perioadă din an când toți vrem să fim mai buni, duduie online-ul de campanii umanitare și strângeri de fonduri pentru cauze care mai ...