luni, 8 noiembrie 2010

Ziua 40. AMR 325

Azi am fost Dr. Love, mi-am consiliat toată după amiaza prietenul cu probleme în dragoste. Sunt convinsă că e sincer când își pune cenușă în cap, că dorește intens să-și recupereze iubita pierdută pe undeva și tocmai de aceea sunt confortabilă cu rolul de amoraș care face și desface vrăji de dragoste, livrându-i câteva secrete de-ale femeilor:

1. Și dragostea noastră trece prin stomac de aceea apreciem o cutie cu bomboane fine de ciocolată.
2. Ne place să primim flori fără motiv. Iar dacă acestea sunt însoțite de un bilețel siropos vă puteți asigura de cel puțin o noapte fierbinte.
3. Ne place să vă prefaceți că ne ascultați când vorbim despre prietenele noastre.
4. Răspunsul corect la întrebarea " sunt grasă, iubitule?" nu e " doar puțin, iubito!" ci " ești perfectă, te ador!"
5. Ne place să vă alintăm cu diminutive, nu muriți dacă toarceți puțin când vă numim " motănaș pufos și mustăcios".
6. Nu vă mai parolați telefoanele și calculatoarele, dacă nu aveți nimic de ascuns de ce nu ne lăsați să ne băgăm și noi năsucurile? Corolar, încercați să aveți pregătite explicații când descoperim în History că ați accesați site-uri porno.
7. Toate sms-urile primite de la noi după orele 21 00, atunci când sunteți plecați în delegații, trebuie tratate în regim de urgență.
8. Nu mai așteptați să vă spunem noi că v-a crescut părul din nas sau urechi, apropiați-vă de oglindă și treceți la treabă, după câteva luni de exercițiu, veți mânui penseta mai ceva ca Anastasia Soare, regina sprâncenelor.
9. Spuneți-ne că vreți copii frumoși de la noi dar nu ne presați să-i facem acum, pe loc.
10. Toate fostele voastre iubite sunt urâte, grase și proaste, e clar?
11. Nu ne mai spuneți că tipa cu care ne-ați înșelat nu înseamnă nimic pentru voi, e de 1 000 000 de ori mai dureros decât dacă v-ați fi descoperit adevărata mare dragoste.
12. Nu ne mai mințiți nici frumos, nici urât, habar nu aveți cât de caraghioși deveniți când sunteți prinși.
14. Și voi aveți tot două mâini, două picioare, doi ochi, de ce vă cad toate din mână atunci când intrați în bucătărie?
13. Faceți în așa fel încât berile cu băieții în bucătărie să fie mai puține decât vinul roșu băut cu noi pe canapea, în fața televizorului.
15. După ce ne-ați pierdut nu stați și bociți în pernă, treceți la fapte, înfoiați-vă coada, penele și creasta și încercați să ne recuceriți cu cele mai reușite mișcări din ritualul împerecherii. Dacă nu vă iese, iubiți-ne în tăcere toată viața. Eventual, tăvăliți-vă și dați-vă cu capul de toți pereții, noi apreciem asta. Chiar dacă suntem fericite cu cel care v-a luat locul în pat și-n gânduri.



12 comentarii:

  1. Bai Zano ceri imposibilul, barbatii sunt niste animalute de casa de care e bine sa nu te atasezi prea mult. Cand o sa invatati asta, nu o sa mai fiti frustrate si nefericite. Noua NU ne plac scrisorile de dragoste, vinul rosu, lumanarile aromate, diminutivele si cateii mici si pufosi.Pace!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim. In that case, it's war baby! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Razboi pe viata si pe moarte sa fie atunci! :-> Macar tu esti amuzanta, in general femeile sunt uricioase atunci cand sunt frustrate. Sa nu te schimbi oricat de porci ar fi barbatii cu care te intersectezi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si inca ceva, succes cu blogul tau, nu am inteles la inceput ce inseamna AMR dar am scotocit si m-am clarificat.E frumoasa ideea, sa nu renunti la ea, un cititor zilnic il ai asigurat in persoana mea. :->

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place anonimul, adica ideile lui le aprob. Are mare dreptate, de aceea nu am alintat niciodata barbatii, nu le-am pus luminari parfumate la cap si nu i-am ridicat in slavi,dimpotriva:) Asta cu alintul ma enerveaza rau oricum, o gasesc o chestie libidinoasa. Barbatii nu sint niste animalute, sint niste maimutoi amuzanti:) te puuuup

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Anonim. Mulțumesc, nu mă voi lăsa de blogul meu,sunt din ce în ce mai nerăbdătoare să treacă anul și să trag linie. Mulțumesc și pentru compliment, venind de la un anonim e și mai valoros.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Ina. Draga mea, fiecare acționează și reacționează diferit, la urma urmei suntem suma experiențelor pe care le-am trăit. Am fost ca tine odată, apoi m-am schimbat și mi-a plăcut mai mult de mine. Anonimul nostru e macho la adăpostul anonimatului, poate acasă e Muțunache și poate îi și place.:-)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ina Bixade, pe tine te stiu ca pe un cal breaz. Ti-am citit blogul, esti de neimblanzit. Dar chiar iti place de mine? :->
    Zano, FYI, nu sunt Mutunache acasa la mine, sunt Sufletel dar numai cand accept sa ma duc cu gunoiul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hahahahaha, Suflețel să-ți rămână numele!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu le-am copiat si le-am pus pe frigider, cand a citit a ras stramb si m-a intrebat: asta e din capul tau? :-)I-am zis ca nu e din capul meu, e din capul alteia dar e ca si cum ar fi din capul meu. Cred ca inca mai reflecteaza...

    RăspundețiȘtergere
  11. Raluca, asta e provocarea cea mare: să reflecteze.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim, se pare ca nu ai facut armata, ca altfel ai fi stiut ce inseamna AMR...;-))

    RăspundețiȘtergere

Facerea de bine, futere de mamă

E acea perioadă din an când toți vrem să fim mai buni, duduie online-ul de campanii umanitare și strângeri de fonduri pentru cauze care mai ...