Prima mea Pavlova: diva a împlinit 30 de ani, să-mi trăiască!
Încep petrecerile, a divei e prima.
A mea e peste câteva săptămâni.
Aș face-o acasa, pe acoperiș, seara.
Cu ghirlande de luminițe și lampioane, șampanie și prăjituri făcute de mine.
Cu Abba și Linkin Park pe fundal.
Cu rochii vaporoase și pantofi cu toc.
Cu privirea în jos, spre luminile orașului, în sus, spre stele și în față, spre ce-o mai fi să vină.
Marginea aceea de protecție are doar 1 m în înălțime, ar fi putut fi mai înaltă. Uneori, chiar și horele zânelor o pot lua razna...
Sa nu te superi pe mine si sa nu crezi ca intentionez sa stric poezia postarii tale, stiai ca pe primul loc intre fructele care contin cele mai multe pesticide sunt capsunile? (nu mai am sursa articolului, dar nu era in Can Can, era un site serios de medicina din Franta)
RăspundețiȘtergereSi 2 - clientii tai stiu ca nu iti acoperi capul cand faci prajituri? :) Sau pletele lasate libere sunt doar pentru impresia artistica? (ori poate o atingere suava de par prin crema/aluat/ingrediente e tocmai know-how-ul care te distinge?)
Cum as putea sa ma supar ca cineva imi poarta de grija mie si clientilor mei? :-) Oricum, am depasit de mult faza eco/bio/natural si am scapat de fobia fata de E-uri si glucide. Sunt lactovegetariana dar nici macar nu-mi mai aduc aminte de ce am renuntat sa mananc carne acum 10 ani. :-)
ȘtergereAzi mananc ce vreau, cand vreau, cat vreau fara sa ma stresez. Ar trebui sa incerci si tu. O masa delicioasa si un pahar de vin bun nu te vor ucide mai repede decat o fac stresul si grijile.
Si 2. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca eu fac prajituri pentru clientii mei, cred ca ar trebui sa citesti mai cu atentie sau sa-ti stapanesti imaginatia. :-) Da, fac pentru prieteni si pentru familia mea aproape zilnic. Nu i-am auzit plangandu-se ca ar fi gasit un fir de par lung de 50 de cm in Pavlova lor.
Multumesc pentru vizita, mi-a parut bine de cunostinta. Chiar daca nu te-ai prezentat.:-)))
Si nu-mi spune ca ai vrea sa ma vezi pe-aici cu o boneta din aceea de bucatar!
ȘtergereBuna din nou,
RăspundețiȘtergereCu riscul de a deveni insistent, insa mi se pare interesant, cum ai depasit faza bio/natural si frica de E-uri? Si de fapt, ce e pentru tine faza bio/natural? Eu ma gandeam la treaba asta mai degraba ca la un mod de viata si nu neaparat ca la o faza... :) Pe de alta parte, faptul ca esti lactovegetariana nu cred ca le-ar exclude pe cele de mai sus (faza bio si/sau frica de E-uri), nu?
Catalin C.
Ani buni am mâncat cu mare grijă numai salată și iaurt :-), ba am avut vreo 3 în care numai produse bio aveam în meniu și nu mă atingeam de zahăr. Eram mare cititoare de etichete la supermarket si nu puneam in cos nici macar o paine pana nu o scanam de E-uri. Nu găteam aproape deloc și nu găseam nicio plăcere în a pregăti ceva bun și de a așeza frumos masa. Aveam 52 de kilograme și analizele perfecte. Într-o zi, brusc, am descoperit untul. Apoi usturoiul. Apoi alcoolul. Am început să prăjesc sparanghelul în unt, nu l-am mai pus la mașina de aburi și am realizat ce foame mi-a fost atâția ani. :-) Am gustat alcool în multele lui variante, de la tărie până la cocktailurile de domnișoare. M-am stabilit la vinul alb demisec.
RăspundețiȘtergereÎntr-o zi un furnizor m-a lăsat baltă cu dulciurile pentru un candy bar și am fost nevoită să le fac eu, peste noapte. La propriu. Așa am descoperit crema Chantilly, păstăile de vanilie și aluaturile de tartă.
Pepsi-ul a fost mereu plăcerea mea vinovată, dar abia dacă mă atingeam de el o dată pe lună. Acum beau ori de câte ori am poftă.
Ghici ce? Am tot 52 de kilograme si analizele sunt tot perfecte.
Nu militez pentru un anumit regim alimentar si cred ca fiecare organism are ritmul si predispozitiile lui iar singurul mod de viata pe care il stiu si care mi se potriveste e cel in care ai o masura in toate.
Natura mea e de mare hedonistă și privarea de ceea ce-mi place mă face nefericită. :-)
Încântată de cunoștință, Cătălin! :-)