miercuri, 25 iulie 2012

Clienții mei mai nebuni decât mine






Bia, îngerașul ridat al Ralucăi și al lui Ionuț.

9 comentarii:

  1. Ha ! Ha ! Imi place cum tipul a asezat catelul strategic la loc de onoare la mijlocul covorului de inaintare, de parca viitorul sot si raspunzator principal de mai toate activitatile maritale ulterioare va fi catelul nu el, care s-a plasat asa mai modest, sfios, neangajat activ, lateral ! Sau, zau, TU i-oi fi dat ideea asta ca sa mai scape de stressul care i se citea la inceput pe fata ?! Daca da, jos palaria, chiar esti o asistenta/organizatoare de nunta ff expert competenta !!...Desi nu stiu cat de multumita va fi mireasa uitandu-se ulterior la aceste poze...cred ca depinde de ce asteptari o fi avut si ea...la un moment dat chiar mi s-a facut sincer mila de mireasa...dar, zau, asa e chiar frumos si traditional la o nunta cu specific autentic romanesc, ca spectatorii mai sensibili din public sa se emotioneze, sa le fie mila de soarta miresii, etc. Daca chiar tu ai aranjat asta la nivel expres, cunoscand in mod personalizat chiar nuantat stilul si dorintele participantilor la acea nunta, zau, ce mai, pe bune, chiar esti nu doar expert competenta, ci probabil SUPER rafinat experta de nivel chiar posibil ulterior real competitiv international cu participanti din culturi cat mai diverse din locuri cu traditii si cutume si sensibilitati culturale cat mai diverse ale lumii, (care se pot invata si alea, desigur, daca nu le posezi momentan decat pe cele mai des pertinente in Romania) !!

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. Zau, pe bune, blogul tau mie chiar imi sustine ideea mai optimista de a dori sa nu abandonez total ideea de a ma casatori in viitor, dupa ce implinesc 38 de ani, desigur, (cf ultimele ajustari optim personalizate nevoilor mele personale), desi e totusi trecuta pe lista de activitati facultative de efectuat in viata, plus mai trebuie sa ma antrenez la anduranta si la capatat experienta mai mare de sedinte de lucru, negociere, planificare, si sa particip la mai multe seminarii profesionale personal educative, sa fac exercitii de comunicare cu managerii si superiorii mei ierarhici, etc., mai ales ca eu nu am de loc talent de a comunica cu ajutorul cuvintelor, (nici macar oral, ca in scris deja se vede), nici talent diplomatic, am ADHD, sunt impulsiv, ma enervez si renunt repede din prima la orice cere unefort mai sustinut, sunt si aversiv la risc din fire, etc., si efectiv nu am de gand sa investesc efort/energie/resurse/timp (= bani) in a porni o activitate cu sanse prea mici de reusita pe termen mediu sau lung, mie nici nu-mi place si nu sunt inca obisnuit sa planific pe termen mediu sau lung, singurul meu obiectiv de cariera de pe C-V in acest moment fiind a-mi imbunatati sansa de a obtine o pensie peste 40 de ani care sa-mi ajunga minim 14 ani dupa pt a putea acoperi costurile unui azil de batrani de calitate cat de cat macar medie, daca nu chiar de lux, iar singurul meu obiectiv personal fiind si acela de a avea o sansa optima de a supravietui minim 14 ani dupa varsta pensionarii...dar chiar am citit recent ca s-a reconfirmat stiintific ca Institutia Casatoriei este chiar real beneficiala pt sanatatea pe termen lung a persoanelor de sex masculin, (din pacate nu si a celor de sex feminin, dar speranta de viata a femeilor este oricum in general usor mai lunga in mod natural decat cea a barbatilor, asa ca se cam echivaleaza dezavantajele casatoriei cu avantajele naturale, adica deci e OK si pt femei sa continue sa incerce sa fie motivate se casatoareasca si in continuare pe sec XXI, nu numai pt barbati.)

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. La mine e facultativ pt ca in Norvegia chiar ca nu exista vreun posibil avantaj direct concret, (nici de sanatate personala, nici economic general, nici pt copii, etc.) pt a fi casatorit sau nu, insa aici e vorba de o situatie total particular specific locala culturala traditionala + calculat economic contemporan curent specific, nu e ca in alte tari, NU e ceva modelabil, sau recomandabil ca fiind posibil implementabil in alte parti, plus ca eu sunt gay deci sansa mea medie de a avea o casatorie reusita e real necunoscuta, ca nu sunt statistici suficiente, deci ar fi chiar un pas in necunoscut total incert daca ar fi avantajos sau nu pt mine personal, desi, desigur, in general sunt satisfacut ca am aceasta optiune legala la indemana sa o pot implementa daca ma decid in acest sens la un moment dat. Mai am de studiat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Rudolph, interpretarea ta e greșită din start: cel care îl aduce nu e mirele, ci cavalerul de onoare. În rest, poți să te însori liniștit, nu e mare scofală! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt dezamagit si trist ca am facut acea confuzie. In ceea ce priveste nuntile, eu sunt in general cu ochii dupa mire, ca sa vad cum se descurca. Nu ma intereseaza cavalerii de onoare ca aia sunt doar niste oameni platiti sau recompensati in natura ca sa isi desfasoare activitatile in cadrul unei ceremonii de casatorie, deci de l abun inceput presupun ca se vor comporta profesional, doar mirele se comporta total nemotivat profesional, si de aia stau mereu asa un pic cu frica in san sa nu cumva sa iasa la iveala cat de incompetent este el in realitate, intr-o destul de larga proportie a casatoriilor contemporane. In cazul meu deoarece va fi teoretic vorba de 2 miri, e clar ca si incompetenta se dubleaza, de aia sunt deosebit de anxios in legatura cu o posibila casatorie si chiar imi gasesc tot felul de motive sa o aman cat pot.

      Ștergere
    2. P.S. Acum din cauza acelei confuzii, sunt obligat sa imi retrag si aprecierea evaluativa favorabila a competentelor tale ca organizator de nunti, deoarece a fost facut pe premize total gresite. Este, intr-adevar o situatie deosebit de trista si de neplacuta, pot insa sa afirm, asa pt sustinere de moral, ca parerea mea ramane ca esti un organizator de nunti minim competent acreditabil pe regiunea Romania, plus imi place si blogul pt ca ofera oportunitatea de a vedea poze care ne pot chiar surprinde in mod placut (am verificat eu asta de mai multe ori), poze abundente totodata, care sincer cred ca ne pot ajuta si la o eventuala desenzitizare fata de ceremoniile de casatorie fata de care unii din noi putem avea anxietate .

      Ștergere
  5. bre da nevorbiti mai sunt unii :)))))))))))0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai voi chiar va pierdeti timpul vorbind in cuvinte in real life ? Eu scriu comentarii asa de lungi pe bloguri pt ca mediul efectiv nu permite o altfel de comunicare, plus e singurul loc unde mai am si eu ocazia sa ma mai gandesc in propozitii complete in lb romana, ca mi se pare chiar misto sa imi fac ocazia asta din timp in timp, desi stiu ca trebuie sa reduc, am chiar plan de reducere treptata conform realitatii, dar in general in real life cred ca as innebuni de stress sa trebuiasca sa comunic eu in cuvinte la acest nivel, (in orice limba). Chiar ff recent m-am plans la serviciu sefului meu de la corporatia nr 1 pt care lucrez ca am impresia ca se pierde prea mult timp productiv din cauza conversatiilor in cuvinte in timpul orelor de serviciu intre angajati si managerii lor si ca eu prefer conversatiile in care cuvintele sunt folosite pt a se face strict schimb de informatii absolut necesare indeplinirii indatoririlor de serviciu, iar suportul emotional inter-colegial se poate face doar prin mimica si gesturi. (Ma rog, cred ca e posibil sa fi facut o gafa pt ca acel sef e de sex feminin, plus 8 din cei 12 manageri ai mei fata de care am indatorirea sa ofer suport emotional sunt tot de sex feminin, dar sper sa nu o fi luat-o ca o insulta, ci chiar un feed-back de angajat care doreste sa fie cat mai constiincios la locul de munca.)

      Ștergere

Facerea de bine, futere de mamă

E acea perioadă din an când toți vrem să fim mai buni, duduie online-ul de campanii umanitare și strângeri de fonduri pentru cauze care mai ...